Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä rakennus, saneeraus ja talotekniikan yrityksille

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP, Enterprise Resource Planning) on rakennusyritysten toimintaa kokonaisvaltaisesti tehostava järjestelmä. Se integroi eri toiminnot, kuten esimerkiksi projektinhallinnan, dokumentaation, laskutuksen ja kirjapidon, samaan järjestelmään. Toimiva ohjelma tehostaa ja optimoi kaikkia yrityksen prosesseja.

Talosoftan käyttö tuo monia hyötyjä yrityksen prosesseihin. Kaiken oleellisen tiedon pitäminen yhdessä ja samassa paikassa vähentää hallinnollista työtä ja säästää aikaa. Mobiililaitteella tehtävät työaikakirjaukset helpottavat asentajien työtä ja tehostavat toteumapohjaista laskutusta. Tämän lisäksi tieto on kaikkien osapuolien saatavilla ajantasaisesti.

Myynnin ja tarjouslaskennan läpinäkyvyys ja hinnoittelumallien helppo hallinta parantavat yrityksen kilpailukykyä. Myynnin ja projektien reaaliaikainen kannattavuuden seuranta antaa mahdollisuuden nopeaan reagointiin. Kulujen ja omakustannehintojen ajantasaisuus takaa paremman kannattavuuden. Talosoftassa dokumentit, asiakirjat, myyntilaskut ja ostolaskut ovat kaikkien tarvittavien henkilöiden saatavilla.

Kaikki nämä tiedot luovat helposti ymmärrettävän kokonaiskuvan. Näin liiketoiminnan nykytila ja asiat, joihin pitää reagoida, tulevat helposti esille.

 

Hyödyt Talosoftan käytöstä

Miksi kannattaa hankkia yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti tehostava järjestelmä?

  • Kustannussäästö
  • Myynnin ja kateprosentin kasvu
  • Luotettavuus paranee
  • Ajantasaisuus
  • Ymmärrys liiketoiminnan tilasta paranee

Me luotamme Talosoftan osaamiseen